JEROMAS staat voor 'bewustzijns' ontwikkeling. Einstein zei ooit: 'als je de dingen doet zoals je ze altijd gedaan hebt, dan weet je wat je krijgt'. Afhankelijk van je antwoord op zijn opmerking, ga je aan de slag met je eigen persoonlijke ontwikkeling en die van je team. Andere inzichten, creëeren verandering. Dit vergroot je ruimte en creeert een nieuwe beweging. 

Jeroen Slee (founder) is vanaf jonge leeftijd geboeid door persoonlijke ontwikkeling. Komend vanuit tropische landbouw, het onderwijs en de IT sales, heeft hij zijn focus vanaf 2009 gericht op ontwikkeling, op eigen regie. Ontwikkeling vraagt inzicht in de eigen persoonlijkheid. Via o.a. yoga en meditatie, NLP, TA, Systemisch Werk en lijfwerk, heeft hij zijn leven 'verandert'. Hij is scherp, aandachtig, en warm omdat hij weet dat dit een ander effect creëert in de wereld waarin hij leeft. Net als jij is hij tegen allerlei struggles aangelopen. Hij heeft opleidingen niet afgerond tot hij er achter kwam waarom. Hij is communicatief onhandig, aggressief geweest, tot hij begreep waaromHij is mensen afgevallen en heeft ze verbaal en non-verbaal aangevallen. Tot hij begreep waarom.  roeping. Inzicht in je persoonlijkheid, Jeroen ondersteunt met passie, zonder over te nemen. 

Tot een paar jaar geleden gaf Jeroen Leiderschapstraningen aan groepen met een 'outdoor' karakter. Met minimale middelen, in de natuur een paar dagen blootgesteld zijn aan de elementen. 

Hij is getrouwd en heeft een dochter. in de puberteit 

Jeroen werkt graag samen met andere professionals. Samen staan ze garant.........Make t happen. Meer weten? Kijk bij contact. We horen graag wat jou drijft en waar wij jou kunnen ondersteunen. 

Jeroen Slee