JEROMAS staat voor 'bewustzijns' ontwikkeling. Einstein zei ooit: 'als je de dingen doet zoals je ze altijd gedaan hebt, dan weet je wat je krijgt'. Zo was ik vele jaren vooral met mijn hoofd aan het werk, ondanks dat ik een gevoelsmens ben. Het leidde tot een diepe crisis in mijn toenmalige relatie. Toen ik in 2020, in de 1e lockdown, het Pieterpad liep, ontdekte ik de kracht van 'buiten', en ook van 'Moeder Natuur'. Dat gaf mij zo'n enorme zachte kracht, focus en energie, dat ik besloot om een deel van mijn leven te besteden aan buiten werk. Sindsdien werk ik enkele dagen per week buiten, waat ik speelse natuurlijke tuinen aanleg. Op de andere dagen coach en train ik op levensvragen. Wat is jouw antwoord op de uitspraak van Einstein? Ik ben aan de slag gegaan met alles wat ik de afgelopen jaren ontdekt heb. Nu kan ik stellen dat ik, met alles wat ik in huis heb, mensen individueel, in 2-tallen en in groepen met veel plezier begeleid. Andere inzichten, creëeren verandering. Het vergroot je innerlijke ruimte, creëert een nieuwe beweging en daarmee meer levens en werk geluk. 

Jeroen Slee (founder) is vanaf jonge leeftijd geboeid door persoonlijke ontwikkeling. Komend vanuit ouders die grote interesse hadden in menselijke ontwikkeling en de wereld, starte hij met tropische plattelandsontwikkeling, studeerde pysychologie in Tilburg, en de Pabo in Utrecht. Via allerlei banen in het basisonderwijs,  de IT sales, heeft hij zijn focus vanaf 2009 vooral gericht op ontwikkeling, op eigen regie en verantwoordelijkheid. Ontwikkeling vraagt inzicht in de eigen persoonlijkheid. Via o.a. yoga, meditatie, NLP, TA, Systemisch Werk en lijfwerk, heeft hij zijn leven 'verandert'. Hij is scherp, aandachtig, en liefdevol. Met zijn coachende rol of zijn speelse rol in tuinen geeft hij een liefdevol antwoord op de wereld waarin wij leven.  Hij is net als ieder ander tegen allerlei struggles aangelopen. Hij heeft opleidingen niet afgerond tot hij er achter kwam waarom. Hij kon communicatief onhandig zijn, tot hij begreep waarom. Hij is mensen afgevallen en heeft ze verbaal en non-verbaal aangevallen. Tot hij begreep waarom.  Het is zijn diepe overtuiging dat ieder mens alles in zich heeft voor elke situatie in ons leven. En dat we niets anders willen dan welkom geheten worden, gezien, begrepen, gehoord en aangeraakt. Soms vraagt het leven even meekijken vanuit compassie.  

Tot een paar jaar geleden gaf Jeroen Leiderschapstraningen aan groepen met een 'outdoor' karakter. Met minimale middelen, in de natuur een paar dagen blootgesteld zijn aan de elementen. 

Hij is gescheiden en heeft een prachtige studerende dochter.  

Ik werk graag samen met andere professionals. Samen staan ze garant voor de slogan.........Make it happen. Meer weten? Kijk bij contact. Ik hoor graag wat jou drijft en waar ik jou bij kan ondersteunen. 

Jeroen Slee