Marconistraat 10, Amersfoort
+31 6 23971474
info@jeromas.nl

Leiderschap

Welkom bij de Werkplaats voor Leiderschap, Coaching en Meer….  Het is dé plaats om aan de slag te gaan met leiderschap. Laat je inspireren. Want ‘de essentie van leiderschap is om meer Leiders voort te brengen, niet meer volgers’, zei Ralph Nader ooit.  Dat is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Leer wat jij nodig hebt om vorm te geven aan je eigen werk/leven. Dán leer je vuren ontsteken. Hoé dát werkt, leggen we je graag uit.

De website wordt vernieuwd. Dat wil zeggen dat nog niet elke link werkt en alle informatie is ingevuld. We willen je echter zover ondersteuen als wij de informatie klaar hebben.

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.” 
African proverb

De neuzen…..staan niet dezelfde kant op. Een veel geuite opmerking.  Voorkom dat je in weerstand/irritatie terecht komt. Hoe zou het zijn als je van irritatie naar synergie kan gaan? De ander ondersteunend om het werk te doen waar je voor bent aangenomen. Dat geeft gegarandeerd een hogere arbeidsproductiviteit. Meer weten? Onder het genot van een kop koffie/thee kijken wij graag met u mee. Neem contact op.

Je bent goed in je werk. Toch ‘weet’ je dat je momenteel niet alles uit jezelf haalt wat erin zit. Wij gaan graag in gesprek om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Je leert (weer) om je eigen kompas op te halen, en er op te vertrouwen.